Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ... - ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΝΦΟ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

Στη σημερινη εκδηλωση διαμαρτυριας στο Νοσοκομειο Αλεξανδρα (29-11-11), με εκπληξη διαπιστωνουμε , οτι στους συνδιοργανωτες αναφερεται μεταξυ των αλλων και το κινημα Δεν πληρωνω. Επισης συνδιοργανωτης ειναι και η παραταξη του Συριζα στον δημο της Αθηνας , η Ανοιχτη πολη.
Για μια ακομη φορα, οι ανθρωποι που καπηλευονται, τον τιτλο και τα συμβολα του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, προσπαθουν να να προκαλεσουν συγχιση και να ξεγελασουν τον κοσμο. Ειναι το δεν πληρωνω ινφο , που ουδεμια σχεση εχει με το κινημα που δρα εδω και δυο χρονια στους δρομους και για αυτο εχει εισπραξει διωξεις, συλληψεις και χτυπηματα απο τα Ματ. Ειναι το λιγοτερο ανηθικο να εμφανιζεται σαν κινημα δεν πληρωνω, η γνωστη ομαδα με το μεγαλο πανο , την στιγμη που 8 συναγωνιστες μας δικαζονται την Τριτη 6/12, στα δικαστηρια τς Ευελπιδων. Ειναι γνωστη βεβαια η πρεμουρα, της ομαδας αυτης, να υλοποιησει τα σχεδια της: Να λαβει μερος στους επερχομενους εκλογικους σχεδιασμους, αναμεσα σε διαφορα κομματα και μετωπα, σαν κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, προσπαθωντας ετσι να μετατρεψει σε εκλογικα οφελη την αιγλη και την αναγνωρισιμοτητα του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που εχουν προκυψει απο τον ασυμβιβαστο, διαρκη και ακαπελωτο αγωνα που δυο χρονια τωρα δινουμε στους δρομους. Προσπαθουν να κανουν μνημοσυνο με ξενα κολυβα.
Το Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr) δεν συνδιοργανωνει σε καμια περιπτωση με οποιοδηποτε κομματικο σχημα , δρασεις. Ειμαστε ενα κινημα ακηδεμονευτο, απο τα κατω, χωρις μικροκομματικα καπελα και δεν διστασαμε να ερθουμε σε ρηξεις με οσους προσπαθησαν να μας τα βαλουν. Ο οποιοσδηποτε μπορει να παλευει για δωρεαν και ελευθερα κοινωνικα αγαθα. Δεν διεκδικουμε, με κανενα τροπο, το μονοπωλιο αυτου του αγωνα. Ας χρησιμοποιουν επιτελους διαφορετικα συμβολα και ονοματα για να μην παραπλανουν τους πολιτες. Ειναι ομως τελειως διαφορετικο πραγμα να οικειοποιεισαι το ονομα, τα χρωματα και τα συμβολα, ακομη και τις σημαιες με τα ψαρακια. Ετσι εξαπατας τον κοσμο, προκειμενου να παιξεις τα μικροκομματικα σου παιχνιδια στα παζαρεματα που γινονται εν οψει ενδεχομενων εκλογων.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com
  • Blogroll

  • Blog Archive