Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012


Δεν έχουν το Θεό τους ! Με «ύπουλες» εγκυκλίους το υπουργείο οικονομικών ΚΑΤΑΡΓΕΙ με δική του πρωτοβουλία το ειδικό ιατρικό μισθολόγιο … ΑΠΟ ΤΩΡΑ !
Απαντώντας σε ερώτημα από νοσοκομείο, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βγάζει έγγραφο που … προκόβει να το κοινοποιήσει σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, πως οι γιατροί (επιμελητές και ειδικευόμενοι) που προσλήφθηκαν από 1-7-11 και μετά, δεν θα λαμβάνουν χρονοεπίδομα ! Μάλιστα, οι οικονομικές υπηρεσίες των νοσοκομείων θα … κρατήσουν τα κερατιάτικα από τους γιατρούς … αναδρομικά !..

Η κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου δίνει «γή και ύδωρ» στους ξένους επικυρίαρχους, καταργώντας με το «έτσι θέλω» σύνταγμα και νόμους !

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !

Ήδη οι εργαζόμενοι πολλών νοσοκομείων της Αθήνας ξεσηκώνονται. Μεγαλειώδης κινητοποίηση χθες 26-2 στο υπουργείο υγείας μετά από αποφάσεις γενικών συνελεύσεων. Την Πέμπτη η Αριστοτέλους θα πλημμυρίσει κόσμο !http://www.blogger.com/img/blank.gif

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !

Η Α.Ρ.ΣΙ. καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε κινητοποιήσεις διαρκείας μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό των νοσοκομείων και ΚΥ από την Πέμπτη 2-2-12

Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ !

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ
  • Blogroll

  • Blog Archive