Σάββατο 19 Μαΐου 2012


ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

Ο Δήμαρχος Κος Μιχαλολιάκος , κινούμενος σε καθαρά μνημονιακό πλαίσιο, έβγαλε στο σφυρί και παραχώρησε σε έναν ιδιώτη τους μοναδικούς ελεύθερους χώρους του Πειραιά, τις πολύτιμες παραλίες μας, την Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια, με αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση τους.
Οι κάτοικοι του Πειραιά με μαζική κινητοποίηση μας το πρωινό της Δημοπρασίας και με κατάθεση 2000 υπογραφών κάναμε σαφές στον Δήμαρχο, ότι δεν επιθυμούμε την παραχώρηση των παραλιών μας σε ιδιώτες.

Ορίζουμε την Κυριακή 20 Μαΐου ως ημέρα επαναοικειοποίησης των παραλιών μας και ακυρώνουμε στην πράξη την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση του Δημάρχου. Καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν στο ολοήμερο γλέντι μας το οποίο θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, μουσική, συζητήσεις, ομιλίες, συναυλίες, και διάφορα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ...


17:00 Προσέλευση και στήσιμο της γιορτής από όλους μας, με ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα.
Ενημέρωση και συζήτηση κατοίκων.

19:00 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ : Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ φτιάχνοντας ένα φαγητό από το σπίτι μας και το φέρνουμε μαζί με την καλή μας διάθεση, στήνοντας ένα συλλογικό υπαίθριο πικνίκ, ενώ παράλληλα Πειραιώτες d.j.’s θα φροντίσουν να μας ταξιδέψουν με πολύ καλοκαιρινές μουσικές.
Θα λειτουργεί μπαρ με τιμές στο κόστος.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
HIP HOP LIVE με τους:
- LAMDA(xkape) – THANASIMOS - X-ODUS - PAUL

- ΜΑΡΙΕΛΛΑ & NO COMMENT band
- ALISON GROSS
- ΜΑΡΩ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ
- KLEIN MEIN & ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΟ
(Παναγιώτης Κατσιμάνης κιθάρα- φωνή, Τάσος Γιαννούσης μπουζούκι-φωνή και Αντώνης Τζίκας κοντραμπάσο- φωνή)

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά για τη Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια


www.facebook.com/groups/protovkatoik/
  • Blogroll

  • Blog Archive