Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΑΦΡΙΚΗ

diktiospartakos 

Πρόσφατα, τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε την άγνωστη στους πολλούς πραγματικότητα των Ιδιωτικών Στρατών στην Ελλάδα και τη δράση των Ελλήνων μισθοφόρων. Άνθρωποι, που στο όνομα του ευρώ και των δολαρίων έκαναν και κάνουν επάγγελμα τον πόλεμο και οι οποίοι αποδεικνύουν την χρησιμότητα στα αφεντικά τους δρώντας στην Σομαλία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, σε χώρες της Αφρικής.

Είναι ένα φαινόμενο που εντείνεται τα ...
τελευταία χρόνια καθώς αυξάνει και η ζήτηση και η προσφορά. Η Αραβική Άνοιξη, ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" και η καπιταλιστική κρίση αύξησαν την ανάγκη για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ενδυνάμωσαν τη δράση των ιδιωτικών στρατών. Ο πολλαπλασιασμός των κρουσμάτων πειρατείας στην Σομαλία και στον Ινδικό Ωκεανό ώθησε πολλούς εφοπλιστέςνα προσλάβουν έμμισθους μπράβους για τα πλοία τους.
Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί;

Ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, με πλούσια δράση κατά της πειρατείας, ίδρυσε ιδιωτικό στρατό-εταιρεία Security και μεθόδευσε την αποστολή των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε τέτοιες αποστολές στα ρεπό τους! Έλληνας Μισθοφόρος εγκληματίας της BLACKWATER αποκάλυψε ότι μετά τη πλούσια εμπειρία που απέκτησε σε Ιράκ-Αφγανιστάν κλπ. σχεδιάζει την ίδρυση ιδιωτικού στρατού στην Κρήτη. Έχοντας κατά νου ότι ΝΑΤΟικό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής λειτουργεί στην βάση της Σούδας στην Κρήτη, είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η γνώση και η εμπειρία υπάρχει. Πλέον λειτουργούν ιδιωτικές σχολές μισθοφόρων όπου εκατοντάδες "σπουδαστές" προετοιμάζονται.

Η παρουσία ενόπλων στα πλοία μείωσε την πειρατεία
Από που προέρχονται όλοι αυτοί:
Καταρχήν είναι άνδρες των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-ΔΙΑΣ που καθώς βλέπουν ότι τα εισοδήματα τους πλήττονται, αναζητούν την αρπακτή. Έμαθαν να ζουν εις βάρος της κοινωνίας, δέρνοντας και βασανίζοντας όποιον αγωνίζεται για τα δικαιώματα του. Μισθοφόροι του συλλογικού καπιοταλιστή, του αστικού κράτους δηλαδή, τώρα εκπαιδεύονται να ξεπουληθούν στον κάθε εφοπλιστή που τους κουνά προκλητικά εκατοντάδες ευρώ, ως μεροκάματο.
Και μετά σου λέει ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...
Δεύτερη δεξαμενή είναι οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων.
Τρίτη πηγή μισθοφόρων είναι οι έφεδροι που είχαν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και "κράτησαν τη φόρμα τους" συμμετέχοντας σε φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Τέλος, ακροδεξιοί και ναζιστές, που διατηρούν σχέσεις με τους παραπάνω ετοιμάζονται να βγάλουν φράγκα από τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό τους.
Βεβαίως, όλοι οι παραπάνω δεν είναι η πρώτη φορά που θα ξεπουληθούν στους εφοπλιστές και στους επιχειρηματίες. Μπράβοι της νύχτας, μπλεγμένοι στη Μαφία και στο κάθε είδους λαθρεμπόριο, φρουροί του Λαυρεντιάδη και του κάθε μεγαλόσχημου...

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
Πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί, πριν προχωρήσουν σε αυτή την επιλογή, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Και καλά θα κάνουν να διαβάσουν προσεκτικά το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύτηκε στο onalert.gr
Γιατί όποιος μπλέχτηκε σε πολεμική επιχείρηση, ανεξάρτητα αν σκότωσε χωρίς να λαβωθεί, έχει καταστραφεί. Κουβαλά το κουσούρι μέσα του. Είναι ζωντανός νεκρός. Ωρολογιακή βόμβα για την οικογένεια του, τους φίλους του, τον ίδιο του τον εαυτό!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 69329554347
diktiospartakos.blogspot.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ: μία αυτοκτονία στρατιωτικού κάθε μέρα στις ΗΠΑ!
Φωτογραφία για «Σπρέι ευφορίας» για την καταπολέμηση - αντιμετώπιση των αυτοκτονιών στον Αμερικάνικο στρατό!
Οι στρατιώτες του στρατού των ΗΠΑ συχνότερα σκοτώνονται λόγω αυτοκτονιών, παρά στο πεδίο της μάχης και αυτή η τάση ενισχύεται, λένε τα τελευταία στοιχεία. Μάλιστα,όπως μετέδωσε το καναλι CBS Local, πολλοί από όσους αυτοκτόνησαν δεν είχαν βρεθεί ποτέ σε μάχη!
Τα σχετικά στατιστικά στοιχεία δημοσιεύθηκαν από το αμερικανικό Πεντάγωνο και δείχνουν ότι κατά το 2012 303 άτομα, που υπηρετούσαν σε στρατιωτικά τμήματα, βρίσκονταν σε εφεδρεία ή ανήκαν στην Εθνική Φρουρά, αυτοκτόνησαν. Το ίδιο χρονικό διάστημα στο πεδίο της μάχης στο Αφγανιστάν σκοτώθηκαν 212 άτομα.

Σύμφωνα με τα τελευταία αυτά στοιχεία, 177 περιστατικά αυτοκτονιών αντιστοιχούν στον εν ενεργεία στρατό, ενώ 64 από αυτές τις περιπτώσεις ερευνώνται έως και σήμερα.
Ήδη από προηγούμενη ερευνητική -στατιστική προσέγγιση στα μέσα του έτους είχε διαπιστωθεί η τάση ανόδου των αυτοκτονιών στον αμερικανικό στρατό: ένας στρατιώτης την ημέρα αυτοκτονεί κατά μέσο όρο, έλεγαν τα στοιχεία και οι εκτιμήσεις δεν έπεσαν πολύ έξω. Μάλιστα τις πρώτες 155 μέρες του 2012 είχαν σημειωθεί 154 αυτοκτονίες μεταξύ των εν ενεργεία στρατιωτών - τότε οι αυτόχειρες είναι γύρω στο 50% περισσότεροι στρατιώτες απ' όσους σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν.
Οι εκτιμήσεις που έγιναν από τους ειδικούς λένε ότι ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει το βάρος των συγκρούσεων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Οι αυτοκτονίες είχαν σταθεροποιηθεί το 2010 και το 2011 αλλά η φετινή αύξηση έχει εκπλήξει τους ειδικούς. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν δημοσιοποιθεί (Βήμα), αιτίες αποτελούν η υπερέκθεση στη μάχη, το μετατραυματικό στρες, η κατάχρηση φαρμάκων και τα προσωπικά οικονομικά προβλήματα. Στοιχεία του στρατού δείχνουν ότι όσοι που έχουν υπηρετήσει επανειλημμένως στα πεδία της μάχης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αυτοκτονήσουν, αν και σημαντικό μέρος των αυτοκτονιών πραγματοποιείται από στρατιώτες που δεν έχουν πάει στην πρώτη γραμμή, όπως προαναφέραμε.
Οι αυτοκτονίες αυξάνονται παρά τις προσπάθειες ετών για να ενθαρρυνθούν οι στρατιώτες να ζητούν βοήθεια για τα προβλήματα στην ψυχική υγεία τους. Πολλοί στρατιωτικοί θεωρούν πως η αναζήτηση βοήθειας υποδηλώνει αδυναμία και πιθανώς θα απειλούσε την προαγωγή τους.

  • Blogroll

  • Blog Archive