Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Καταδίκη της φασιστικής επίθεσης στην Οriginal21 Kορίνθου

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012
Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή σιχάματα, που δέχθηκαν αδέρφια μας ΑΕΚτσηδες απ΄την Κόρινθο την ώρα που έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς άπορους συνανθρώπους μας στην περιοχή τους.

Σαν clubs της Original21 , πιστά στη διακήρυξη της μαμάς Original, ενεργοποιούμε τη "συμμετοχή" σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα.
Η κουλτούρα μας φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το ποιοι είμαστε, βλέπε ΟΑΚΑ, είτε επιτίθενται άνανδρα σε δράσεις μας, βλέπε Κόρινθος.
Η επίθεση εναντίων ΑΕΚτσήδων μόνο ατιμώρητη δεν θα μείνει και θα μας βρει απέναντι τους μαζικά.
Οι εγγονοί των προσφύγων
ORIGINAL21 Αλεξανδρούπολης
ORIGINAL21 Διδυμοτείχου
ORIGINAL21 Ορεστιάδας
 ___________________________________________________________________________
                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Ελευθεριακης συλλογικότητας  ''ερεα'' (Κορινθος)

Η επίθεση που δέχθηκε ο σύνδεσμος της ΑΕΚ από φασιστοειδή της περιοχής, συμμετέχοντος και του βουλευτή τους Μπούκουρα, αποδεικνύει ότι στο στόχαστρο της ωμής βίας μπαίνει και η αλληλεγγύη.
Το οργανωμένο αυτό ... χτύπημα, αποτελεί χτύπημα σε όποιον στέκεται σήμερα έμπρακτα αλληλέγγυος στα μη προνομιούχα λαϊκά στρώματα, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς χορηγίες και χωρίς λαϊκισμούς κομματικού οφέλους.
Το χτύπημα αυτό αφορά κάθε άτομο με αξιοπρέπεια, με συνείδηση, κάθε αντιφασίστα/τρια, όλους εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε δυναμικά το παρακμιακό φασιστικό φαινόμενο.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν οι τρομοκρατικές συμμορίες των φασιστών, που δε διστάζουν να βιαιοπραγούν απροκάλυπτα, επικαλούμενοι πλέον ''βουλευτική ασυλία'', ότι θα πάρουν αυτά ακριβώς που τους αναλογούν.

Απορίας άξιο είναι που αποσκοπεί μια επίσκεψη βουλευτή σε κλειστή νομαρχία με την συνοδεία φουσκωτών.

Το μέτωπο εναντίον τους είναι κοινό
Κανείς μόνος του          

Ελευθεριακη συλλογικότητα ''ερεα'' (Κορινθος)
  • Blogroll

  • Blog Archive