Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τρομοσαφάρι της τροχαίας

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012
Τρομοκρατία στους δρόμους. Η τροχαία σταματά αυτοκίνητα και τσεκάρει αν οι οδηγεί χρωστουν στο ανάλγητο κατοχικό κράτος.  Το κράτος κυνηγά τα μικρά ψαράκια και αφήνει τους γνωστούς μεγαλοκαρχαρίες ανενόχλητους!! 
Μήπως θα σταματούν και τις υπουργικές λιμουζίνες των κάθε λογής Παπακωνσταντίνου ή τα θωρακισμένα αυτοκίνητα των μεγαλοεργολάβων και καπιτα-ληστών που έχουν φάει εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα;
Θέλουν να επιβάλλουν κλίμα κατατρομοκράτησης των πολιτών για να είναι "συνεπείς" και να κάτσουμε ήσυχοι να μας πιουν και την  τελευταία σταγόνα αίματος μας. Εκεί αποσκοπεί το τρομο-σφάρι της τροχαίας. Μια με τις διώξεις ενάντια στους πρωτοπόρους του κινήματος Δεν Πληρώνω μια με τις διακοπές ρεύματος και νερού στις λαϊκές οικογένειες και μια με τους κάθε είδους μπάτσους του συστήματος (ελεγκτές ΜΜΜ, εργολάβους διακοπών ρεύματος, τροχονόμους στις Εθνικές οδούς- μπομπολάκια , ΜΑΤ, φασιστοειδή κλπ) προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε μια χώρα υποταγμένων ραγιάδων. 
Αμ δε!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Η είδηση:


Στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου επιστρατεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία με μπλόκα στους δρόμους αναζητά πλέον όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές... Έπειτα από απόφαση των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, περιπολικά και μοτοσικλέτες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, εφοδιασμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο Taxis, στήνουν μπλόκα σε οδηγούς και διενεργούν ελέγχους όχι σχετικούς με το δίπλωμα αλλά τσεκάροντας τα χρέη τους.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, κάθε οδηγός που ελέγχεται οφείλει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο αριθμός της μπαίνει στο τερματικό και στην οθόνη εμφανίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν έχει ή όχι ανεξόφλητα χρέη.
Όποιος λοιπόν ελεγχθεί ότι έχει βεβαιωμένη παράβαση μεταφέρεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ενώ μετά ακολουθείται κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία, οδηγείται δηλαδή στον εισαγγελέα και αυτός στη συνέχεια αποφασίζει τι θα γίνει. Μάλιστα αν η σύλληψη γίνει Σαββατοκύριακο ή αργία, τότε ο φοροφυγάς θα παραμείνει στα κρατητήρια ως την επόμενη εργάσιμη.
  • Blogroll

  • Blog Archive