Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

1 ευρω για τελη κυκλοφοριας και πολυ τους ειναι

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2013
  • ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

    ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
     
    240 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ  ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

    Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομου Ηλείας να συμμετέχουν στη μαζική εξώδικη κατάθεση του ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.Οι λόγοι προφανείς:
    Ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στην Ηλεία, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα τεράστια ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα ελάχιστο μέρος επέστρεψε στο νομό. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες και ο νομός έχει το ... χειρότερο οδικό δίκτυο της χώρας με τα μεγαλύτερα ποσοστά σε τροχαία ατυχήματα.
    Αντί για τέλη κανονικά έπρεπε να μας καταβάλουν αποζημίωση.
    Επίσης, ενω οι μισθοί,συντάξεις και γενικότερα τα εισοδήματα μειώθηκαν κατά 60 % - 70%, τα τέλη κυκλοφορίας αυξήθηκαν υπέρογκα και χωρίς αιτιολογία.Πολλοί συνανθρωποι μας δεν έχουν πλέον τα χρήματα να τα τπληρώσουν.
    Τέλος, η Ολυμπία οδός θα σταματήσει στην Πάτρα και δεν θα περιλαμβάνει την Ηλεία όπως αρχικά προβλεπόταν. Ενώ όλοι γνωρίζουμε οτι το οδικό δίκτυο Πάτρας-Πύργου είναι από τα πρώτα σε επικινδυνότητα θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων και τραυματισμών.Από τους Ηλείους δε ,φορολογούμενους έχουν πολλαπλές φορές καταβληθεί τα αντίστοιχα τέλη μέσω διοδίων, φόρων, τελών κυκλοφορίας κοκ..

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  • Blogroll

  • Blog Archive