Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έκαψε ολοσχερώς την λυόμενη κατοικία. Στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα.
Επίσης στις 01:39, σήμερα τα ξημερώματα, φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Κωλέττη στα Εξάρχεια. Το αυτοκίνητο....
  υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη. Τη φωτιά κατέσβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Στην περιοχή των Γιαννιτσών, η πυροσβεστική υπηρεσία, έχει δεχθεί 70 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε κατοικίες της περιοχής που πλήττεται από την κακοκαιρία. Από τις 70 κλήσεις οι πυροσβέστες έχουν επέμβει σε 17 από αυτές, με δύναμη 20 πυροσβεστών και 8 οχήματα.
Περισσότερες κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αγγίζοντας τις 150 από τις οποίες έχουν γίνει επιχειρήσεις στις 70.
Οι κλήσεις στην Αλεξάνδρεια έγιναν για απεγκλωβισμό ανθρώπων από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και πλημμυρισμένα σπίτια, που επλήγησαν από τη θεομηνία.
Στην περιοχή επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Νωρίτερα χθες το απόγευμα, και τις ώρες από τις 18:30 έως και τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επενέβη σε 4 απαντλήσεις υδάτων από κατοικίες, στην περιοχή της Αριδαίας, 2 απεγκλωβισμούς από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και 9 παροχές βοήθειας σε κατοίκους που δεν είχαν επισκεφθεί τα σπίτια τους, από τη στιγμή της προηγούμενης ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την Αττική.
enikos
  • Blogroll

  • Blog Archive