Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η Ε.Ε., Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Η καταδίκη της εμετικά ρατσιστικής ανακοίνωσης του Δ.Σ. των Στρατιωτικών Γιατρών «ΕΣΤΙΑ» έδωσε δείγματα γραφής μιας άλλης αντίληψης για τον άνθρωπο και την επιστήμη, προσφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Δε θα μας κάνουν ακροδεξιούς και μισάνθρωπους η κυβέρνηση των ...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, οι φιλοναζιστές σύμβουλοι του Α.Σαμαρά και η Ναζιστική Χρυσή Αυγή, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καταλυτικό ρόλο στην κατακραυγή και περιθωριοποίηση της προκλητικής για την κοινωνία μας και απαξιωτικής για την ιδιότητα και το λειτούργημα του Γιατρού, ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΤΙΑΣ έπαιξε η πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Κυρίως όμως, ήταν και είναι, η άμεση παρέμβαση της  Μαρίας Αρβανίτη - Σωτηροπούλου προέδρου της "Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής". Όπως επίσης, του κάθε στρατιωτικού γιατρού που γύρισε την πλάτη στο χυδαίο ρατσισμό του Δ.Σ. και απέδειξε τον ανθρωπισμό του δηλώνοντας ότι παραμένει πιστός στον όρκο στον Ιπποοκράτη και ότι περιφρονεί τους ΝΑΖΙ!

Το Δ.Σ. της ΕΣΤΙΑΣ φυσικά απάντησε με ύβρεις, λάσπη και ανώνυμες επιθέσεις. Βλέπεις πάντα οι βρώμικοι σκοποί εξυπηρετούνται από βρώμικες μεθόδους, από αδίστακτους ανθρώπους. Για αυτό λοιπόν προσπάθησαν να φέρουν σε σύγκρουση τους στρατιωτικούς γιατρούς με τους φαντάρους και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, γιατί λέει είμαστε ενάντια στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση. Για αυτό καλλιέργησαν το φθόνο και την εχθρότητα μεταξύ των στρατιωτικών γιατρών και των συναδέλφων τους πολιτών γιατρών της Κέρκυρας, δικαιολογώντας την πολιτική και τις μεθοδεύσεις Σαμαρά-Παναγιωτόπουλου-Κωσταράκου.

Ταυτόχρονα, με νέες ανακοινώσεις και πρωτοβουλίες το Δ.Σ. της ΕΣΤΙΑΣ επιχειρεί να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ακόμη όμως και έτσι αναρωτιόμαστε, μόνο το Καστελόριζο έχει πρόβλημα;

Μήπως η επιλογή του νησιού καθορίζεται από τον πολιτικό προγραμματισμό της Χρυσής Αυγής;

Γιατί δεν καταδικάζει ρητά την κυβερνητική πολιτική και τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ που προκαλούν την προσφυγία;

Γιατί δεν παίρνει θέση για την προπαγάνδα περί του κοινωνικού ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων και την εμπλοκή του Στρατού στην Πολιτική Προστασία, που σημαίνουν εργασιακή εκμετάλλευση του πρσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και κάλυψη των κενών ενός κρατικού μηχανισμού που υφίσταται τις συνέπειες των περικοπών-ιδιωτικοποιήσεων και της εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού.

Οι συνάδελφοι φαντάροι που ντύθηκαν υποχρεωτικά το χακί έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Βιώνουμε και εμείς στις μονάδες τις συνέπειες της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής. Έχουμε φορτωθεί το οικονομικό κόστος της θητείας και μοιραζόμαστε τα αδιέξοδα της λαικής μας οικογένειας.

Αρνούμαστε όμως να είμαστε οι Υπηρέτες και Δούλοι των Στρατοπέδων στο χακί σήμερα και αύριο να μας πετούν στην ανεργία. Απαιτούμε ο στρατός να αναλάβει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης και να καταβάλλει μισθό στους φαντάρους στο ύψος του βασικού μισθού. Απσιτούμε εγγραφή στο ταμείο ανεργίας μετά το τέλος της θητείας και αναγνώριση του χρόνου θητείας ως προυπηρεσία.

Φυσικά γυρνάμε την πλάτη στον χυδαίο ρατσιστικό και συντεχνιακό «έργο της ΕΣΤΙΑΣ». Γυρνάμε την πλάτη στον κρατικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό των χρυσοπληρωμένων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που ξεπουλούν αγώνες και συμβάλλουν στην επιβολή της ταξικής πολιτικής που μας μετατρέπει σε Δούλους του 21ου αιώνα.

Στηρίζουμε τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ που υπερασπίζει τα νεολαιίστικα δικαιώματα και τις εργατικές ανάγκες. Αυτός ο Συνδικαλισμός διώκεται και Επιστρατεύεται Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το χειροκρότημα του Πρετεντέρη και του Παπαδημητρίου, του συνόλου των καθεστωτικών ΜΜΕ και της Χρυσής Αυγής.

Στο  ξεπούλημα όμως των αγώνων μέσα στον στρατό συμβάλλουν και οι αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων, τμήμα του βρώμικου καθεστώτος πελατειακών σχέσεων και εξαρτήσεων του προσωπικού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Diktiospartakos.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive