Αρ. Πρωτ. 2031 Θεσσαλονίκη 14/11/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Οι συνεργάτες της Coca Cola δεν προσήλθαν στο δικαστήριο»
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα το μεσημέρι μπροστά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθεί στους απεργούς που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο μετά από μήνυση του υπεύθυνου της εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας (security), που χρησιμοποιεί η Coca Cola 3E, από την έναρξη της απεργίας.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες...νωρίς το πρωί ενώ κοιμόταν στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους και μεταφέρθηκαν σήμερα με χειροπέδες για να δικασθούν με ανυπόστατες κατηγορίες από συνεργάτες της Coca Cola που, για άγνωστους σε εμάς λόγους, δεν εμφανίστηκαν σήμερα στα δικαστήρια. Δεν προσήλθαν ούτε ο ίδιος ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, υπεύθυνος της εταιρείας φύλαξης προσώπων και φερόμενος ως δαρθείς, ούτε και οι μάρτυρες της εν λόγω εταιρείας και η δίκη ορίσθηκε να γίνει για τις 22 Νοεμβρίου.
«Οι απεργοί δεν τρομοκρατούνται, δεν πτοούνται και απαιτούν από την Coca Cola να σταματήσει τις εισαγωγές από τη Βουλγαρία και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης», υπογραμμίζει ο Οργανωτικός Γραμματέας του Σωματείου της Κόκα Κόλα 3Ε Κώστας Τοσίδης, ο οποίος ευχαριστεί δημοσίως «το λαό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας» που συμμετέχει ενεργά στην «αποχή από τα προϊόντα της πολυεθνικής εταιρείας και δείχνει καθημερινά «κόκκινη κάρτα» στην Coca Cola».Πηγή
http://chronico-apergias.blogspot.gr/

