Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Λεχαινά: «Βλέπουν» ρατσιστικό μίσος πίσω από τις καταστροφές 15 αυτοκινήτων

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015
Σοβαρές υλικές ζημιές σε τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα αλλοδαπών από χώρες των Βαλκανίων προκάλεσαν άγνωστοι στα Λεχαινά του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορείες από το Patrisnews.gr, τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν στο πάρκινγκ του δήμου στην παλιά αγορά και στους γύρω δρόμους, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αφού δεν «χτύπησε» μόνο τα Ι.Χ. με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και αυτοκίνητα με ελληνικούς αριθμούς που ανήκουν όμως σε μετανάστες.

Με πέτρες, τούβλα και άλλα βαριά αντικείμενα οι άγνωστοι βάνδαλοι έσπασαν τα τζάμια των αυτοκινήτων. Τα θύματα της επίθεσης, κάνουν λόγο για ρατσιστική επίθεση δηλώνοντας ότι φοβούνται… για τα χειρότερα.

Τα θύματα των επιθέσεων συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ. Εκεί βρέθηκαν τόσο ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Νεόφυτος Παπαδόπουλος.

Για το περιστατικό (το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης) ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών το οποίο κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive