Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έπαιρνε ψυχοφάρμακα ο πιλότος της μοιραίας πτήσης

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 28χρονο Αντρέα Λούμπιτς συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus A320 της εταιρείας Germanwings, με την εφημερίδα Welt am Sonntag να αποκαλύπτει το Σάββατο ότι οι γερμανικές αρχές ανακάλυψαν μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο σπίτι του, τα οποία προορίζονταν για την αντιμετώπιση και θεραπεία σοβαρών ψυχοσωματικών διαταραχών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων η σορός του 28χρονου πιλότου εντοπίστηκε στον τόπο συντριβής του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις και ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου DNA.

Η πληροφορία για την ύπαρξη ψυχοφαρμάκων επισημαίνεται και στην κυριακάτικη έκδοση της Die Welt. Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία.

Παράλληλα, η Die Welt, επικαλούμενη δήλωση υψηλόβαθμου ερευνητή, αναφέρει ότι ο Λούμπιτς παρακολουθείτο από «πολλούς νευρολόγους και ψυχιάτρους».

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία μιας πρώην συντρόφου του 28χρονου πιλότου στη γερμανική Bild, η οποία ανέφερε ότι ο Λούμπιτς της είχε πει παλαιότερα ότι «κάποια μέρα, όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του».

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive