Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κτηνίατρος εφημέρευε στο μαιευτήριο «Έλενα»!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Κάτι σάπιο φαίνεται να υπάρχει στο… μαιευτήριο «Έλενα», αφού όπως διαπιστώθηκε εφημερίες ως παθολόγος έκανε μία κτηνίατρος! Την είδηση αποκάλυψε ο... επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.
Η κτηνίατρος υπηρετούσε επί 15 χρόνια στο μαιευτήριο ως υπεύθυνη τροφίμων, παρόλα αυτά όμως έκανε εφημερίες από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2015 στο παθολογικό τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο συνέβαινε και το 2014.
Η διοίκηση του νοσοκομείο ισχυρίστηκε ότι έβαλαν την κτηνίατρο σε εφημερία γιατί… ήταν καλή στην αρχειοθέτηση φακέλων.
Για το περιστατικό διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ το πόρισμα των ελεγκτών έχει σταλεί στο νοσοκομείο «Έλενα», στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια και στο υπουργείο Υγείας, η ηγεσία του οποίου εξετάζει το ενδεχόμενο πειθαρχικών κυρώσεων στους επικεφαλής που υπέγραφαν το πρόγραμμα των εφημεριών.
Στο, όπως διαπίστωσαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, στο μαιευτήριο «Έλενα», όπου νοσηλεύονται μόνο γυναίκες, γίνονται εξετάσεις για καρκίνο του προστάτη.
Άλλη μία παρανομία που διαπιστώθηκε ήταν ότι με την ανοχή του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, ιδιώτης μαία συμμετείχε παρανόμως σε τοκετούς στο «Έλενα».
Πριν από λίγο καιρό, στο ίδιο νοσοκομείο, εντοπίστηκε αναισθησιολόγος, διευθυντής τμήματος, χωρίς πτυχίο, ενώ έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος γιατρών που ζητούσαν «φακελάκι».

ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive