Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ: Όλα τα hoaxes για πρόσφυγες που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες σε ένα άρθρο

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Μαρτίου 27, 2016
Με την ισλαμοφοβία να βαράει κόκκινα μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, σύσσωμη  η συντηρητική και δεξιά πλευρά βούτηξε στο βούρκο της εθνοψεκασμένης μπλογκόσφαιρας της χώρας και άρχισε να αναμεταδίδει ό,τι...
μαλακία βρήκε εκεί μέσα. Ένα φαινόμενο που είχε κορυφωθεί την περίοδο 2011-13 με την ασταμάτητη αναπαραγωγή διαδικτυακής μπαρούφας μέσω των social media, τις τελευταίες μέρες ξαναπαίρνει τα πάνω της για το καλό της ξενοφοβικής και ακροδεξιάς προπαγάνδας.
Περάσαμε ένα απόγευμα διαβάζοντας εθνικιστικοψεκασμένα σάιτ και λίγο πριν πέσουμε στα βαριά, σας παρουσιάζουμε τις πιο κραυγαλέες αηδίες που πιθανόν να εμφανιστούν στο timeline σας τις επόμενες μέρες και ώρες.

Την Παναγία δε θα την ξανακατεβάσεις! Την Παναγία!
elder1
Εικόνα: Ζα μαν Φου

Χωρίς πολλά-πολλά, ένα ρατσιστικό ψέμα που ανέβηκε σε ένα ακροδεξιό μπουρδοσάιτ και αναμετέδωσε ένας ακροδεξιός μπετόβλακας που συνηθίζει να ποστάρει μπούρδες στο twitter. Και όταν του λένε ότι έκανε βλακεία, κάνει και τον κινέζο και το αφήνει να διαδίδεται. Την πλήρη διάψευση τη βρίσκουμε στο σάιτ-όαση ελληνικά hoaxes. Μετά πάμε να κατεβάσουμε εμείς καμιά παναγία στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης ‎@AdonisGeorgiadi
Ισλαμική αθλιότητα στη Β. Ελλάδα, ΜΗΝ τους ανέχεστε! | Defence-point.gr μά είναι δυνατόν να ισχύει; http://www.defence-point.gr/news/?p=148881

Φίλων Φίλωνος ‎@FilonosFilon
Αγαπητέ @AdonisGeorgiadi γνωρίζουμε καλά και οι δύο πως λειτουργεί το Twitter. Για να αποφύγουμε διασπορά ψεύδους, διαγράφουμε. @AKaripoglou

δωνις Γεωργιάδης ‎@AdonisGeorgiadi
@FilonosFilon @AKaripoglou δεν είμαι βέβαιος ότι δεν έχει γίνει λυπούμαι. Θα το παρακολουθώ. Εγώ παρουσίασα όλες τις πλευρές της είδησης.

Ο έτερος πολιτιστικός πυλώνας του τόπου και ποιητής της καρδιάς μας, προσπάθησε να το διαδώσει και αυτός, αλλά έφαγε φάπα on air από τον αγαπημένο μας (#not) σταθμό που του δίνει βήμα ρίχνοντάς του διαφημίσεις στη μούρη.

 






luben
  • Blogroll

  • Blog Archive