Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Χειροπέδες σε αστυνομικούς που προμήθευαν με όπλα κακοποιούς

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Απριλίου 05, 2016

Κύκλωμα αστυνομικών που μετέφερε όπλα από την Κρήτη στην Αθήνα, τα οποία προωθούσε σε γνωστά άτομα του υπόκοσμου και ειδικότερα σε αλλοδαπούς κακοποιούς, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι στιγμής χειροπέδες έχουν περαστεί σε...
4 ειδικούς φρουρούς που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα και σε υπηρεσίες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και στον αδελφό του ενός, ενώ έχουν κατασχεθεί πιστόλια, που προορίζονταν για κακοποιούς στην Αθήνα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από πληροφορίες ότι τρεις ειδικοί φρουροί από την Κρήτη έστελναν σε δέματα τα πιστόλια σε συνάδελφό τους στην Αθήνα, ο οποίος εφοδίαζε με αυτά τους κακοποιούς.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στα Χανιά, όπου χτες εντόπισε τον έναν από τους συλληφθέντες και τον ακολούθησε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά.
Μόλις έφτασαν πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο συγκεκριμένος, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι και αμέσως μετά ο δεύτερος, έξω απο την πύλη του λιμανιού, μαζί με τον αδελφό του. Στο αυτοκίνητο του τελευταίου βρέθηκε επίσης ένα πιστόλι σε σάκκο.
Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι άλλοι δύο, ενώ σε κατ' οίκον έρευνες έχει βρεθεί και άλλος οπλισμός. Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις απο την ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive