Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Τα παπαγαλάκια της εφημερίδας "Κεφάλαιο" και το capital.gr προσπαθουν για μια ακομη φορα να μαυρίσουν την συνεπη εικονα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, χρεωνοντας μας την κ. Ελένη Σακισλή του ΣΥΡΙΖΑ, άρτι τοποθετειθείσα διευθύνουσα σύμβουλο της Διώρυγας της Κορίνθου, σαν μέλος μας.
Μετά όλους τους μνημονιακούς βολεμένους του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθήσαν για λόγους ψηφοθηρικούς να εμφανιστούν σαν μέλη του Κινήματος μας, χωρίς φυσικά να έχουν την παραμικρή σχέση, τώρα προσπαθούν να μας χρεώσουν και την κ. Σακισλή (υποψήφια δήμαρχο Βριλησσίων με τον Σύριζα) σαν μέλος μας.
Διαβάστε αρχικά την ανακοίνωση- καταγγελία που είχαμε βγάλει το 2014 για την εν λόγω κυρία.
Όσο για το συκοφαντικό κείμενο του capital.gr, των γνωστών συμφερόντων, επισφυλασσόμαστε.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΙΣΛΗ

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014
Μια μικρή ομάδα ανθρώπων, πρώην μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αυτοχαρακτηριζόμενοι σαν μέλη της "Συντονιστικής Επιτροπής" του Κινήματος Δεν Πληρώνω, προσφέρουν πρόθυμες υπηρεσίες στους απανταχού εκλεκτούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Άτομα που έχουν τεθεί εκτός Κινήματος περιφέρουν την δημοφιλή και τιμημένη σημαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σαν σημαία ευκαιρίας στις καθεστωτικές διαχειριστικές ορέξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Παλιότερα είχαμε τη Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα και την Πεντέλη.
Πρόσφατα έχουμε τα Βριλήσσια.
Εκεί κατεβαίνουν σαν υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι δύο πρώην μέλη του Κινήματος μας.
Η μία κάτοικος Κηφισιάς και η άλλη κάτοικος Γαλατσίου.
Φαίνεται καθαρά ότι στόχος αυτών των υποψηφίων είναι όχι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών, μιας και δεν διαμένουν αλλά ούτε τους συνδέει το παραμικρό με την περιοχή, αλλά η μικροπολιτική εξαργύρωση των αγώνων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που στήριζουν και αγωνίζονται πάνω στις αρχές και τα οράματα του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Η διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές έχει γίνει πόλος έλξης για ποικίλης προέλευσης οπορτουνιστές.
Έτσι μετά την "διεύρυνση" με ότι πιο δυσφημισμένο από το αποδομημένο σάπιο ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ , για τους δικούς του λόγους, επιχειρεί μια άλλη διεύρυνση προς τα "αριστερά" του.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πάντα υπήρξε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπάθησε αρχικά να το ενσωματώσει και όταν συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τα στελέχη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, προσπάθησε να το διαλύσει.
Επανειλημμένα αντιμετωπίσαμε τις λυσαλέες προσπάθειες του Σύριζα ενάντια στο Κίνημα μας, ιδιαίτερα τις παραμονές των εκλογών.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πάντα πάλευε και παλεύει πάνω σε θέματα αρχών ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα . Ο ανειρήνευτος αγώνας μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια, για ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στα δημόσια κοινωνικά αγαθά (παιδεία, υγεία, ρεύμα, νερό κλπ) και για πολιτική ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, έμπαινε εμπόδιο στην πολιτική παζαρεμάτων του Σύριζα με τους ισχυρούς.
Την ώρα που τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω οδηγούνταν στα δικαστήρια από το κράτος των μεγαλοεργολάβων, πρωτοκλασάτα στελέχη του Σύριζα έδιναν «γη και ύδωρ» σε συναντήσεις με τους μεγαλοεργολάβους διώκτες του Κινήματος μας.
Οι πράξεις πολιτικής ανυπακοής του Κινήματος Δεν Πληρώνω που μας οδήγησαν σε δεκάδες δίκες, ταυτόχρονα αύξησαν την αποδοχή μας σε ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος που επιλέχτηκε για να επιτεθεί ο Σύριζα στο Κίνημα μας.
Είχαμε δύο φορές απόπειρες προσάρτησης ή διάλυσης ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω παραμονές εκλογών. Την πρώτη, τις παραμονές των εκλογών του 2012 και την πρόσφατη, τώρα, λίγο πριν τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές.
Οι αποστάτες "μαθητευόμενοι μάγοι", που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον Σύριζα και την δημοφιλία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, θα διαπιστώσουν σύντομο ότι όποιος δεν έχει αρχές έχει τέλος.
Οι παλιές καραβάνες του Σύριζα αλλά και οι μεταγραφέντες από το Πασόκ δεν είναι για τα μέτρα τους στα παιχνίδια της μικροπολιτικής χειραγώγησης.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κάνει τις οποιεσδήποτε συμμαχίες του πάντα πάνω σε αρχές και αποκλειστικά μέσα από συλλογικές διαφανείς διαδικασίες των αρμοδίων οργάνων του κόμματος.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στέκεται αταλάντευτα ενάντια στις λογικές και τα άτομα που προωθούν πρακτικές διάλυσης και ενσωμάτωσης μας σε κόμματα διαχείρισης ενός παρακμασμένου συστήματος που έχει οδηγήσει σε όλεθρο ολόκληρη την κοινωνία.
Κύριος γνώμονας είναι το καλό του 99% του λαού και όχι οι όποιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων ατόμων.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu
epitropes2010@gmail.com
http://kinimadenplirono.blogspot.gr/2014/…/blog-post_29.html
  • Blogroll

  • Blog Archive