Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

ΑΜΕΑ & ΔΙΟΔΙΑ


ΤΙ φαρσοκωμωδία,ΤΙ καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ΤΙ απαξίωση του ανθρώπινου πόνου,ΤΙ ασέβεια στην αρρώστεια, στην ανικανότητα του ανθρώπου να παράγει εργο,να ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΤΙ αδιαφορία ΘΕΕ μου , απο την πλευρά του ΚΡΑΤΟΥΣ, (και λένε οτι υπάρχει Κράτος Πρόνοιας-ανέκδοτο)!!!!
Πόσοι εχετε περάσει απο τα διάφορα ΔΙΟΔΙΑ και ανάλογα αν ειναι=Διόδια Αιγαίου, Διόδια Εγνατίας, Διόδια τάδε , Διόδια δείνα, το κάθε Διόδιο εχει τη...
δική του νομοθεσία και δεν δέχονται είτε
1) την μπλε κάρτα αναπηρίας με το καροτσάκι
2) την κάρτα (τύπου πιστωτική) του ίδιου του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.........


Βασικά έχεις το ενα ,θέλουν το αλλο,δειχνεις το άλλο,σου ζητούν τα έγγραφα του αυτοκινήτου
(τα οποία τα έχεις ηδη καταθέσει,για να σου εκδώσουν την κάρτα αναπηρίας και έχεις "τρέξει",έχεις χάσει ώρες και τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, γιατί αν είσαι και ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ, η ίδια η αρρώστια σε καταρρακώνει και σε εξασθενεί-αλλά πρέπει να τα βγάλεις αυτά τα χαρτιά)!.........και έρχονται και κάποια άλλα ΔΙΟΔΙΑ και δεν δέχονται τίποτα απ'ολα αυτά ΑΛΛΑ πρέπει να τους στείλεις τα έγγραφα που ζητούν με αίτηση και να σου στείλουν την δική τους κάρτα διέλευσης!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,που επιτρέπει στον κάθε διευθύνοντα  δημόσιου έργου-διόδια (αφου εχει παρει τις ΜΙΖΕΣ του),να ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ, την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ μας ΑΝΑΠΗΡΙΑ????????????????? 

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις ΑΝΑΠΗΡΩΝ που εχουν ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ και ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ να πληρώσουν στα διάφορα ΔΙΟΔΙΑ αλλά δεν τα παραθέτω σήμερα γιατί ειναι πολλά!
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ???
ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ????
ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ???????????????
Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ????????????
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!!!
ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ-
Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΜΕΡΟΠΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
  • Blogroll

  • Blog Archive