Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Tραγικο δυστυχημα με ...νεκρους στο δρομο καρμανιολα με τα διοδια !!!!

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016
Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο....

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΣΑΜΜΑΡΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ.

ΜΟΝΟ ΔΙΟΔΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

ΟΤΑΝ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ   ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΙΟΔΙΑ= ΘΑΝΑΤΟΣ"

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟΥΣ.

Ένα φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, στο οποίο εμπλέκονται τρεις νταλίκες και ένα αυτοκίνητο, σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική οδό, στο ύψος της Κινέτας.
Νταλίκα πέρασε ...
στο αντίθετο ρεύμα, σπάζοντας το διαχωριστικό στηθαίο και αυτοκίνητο έπεσε πάνω της. Ακόμη βέβαια, δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του τροχαίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
dsrft.jpg

Αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.
Οι εικόνες από το τροχαίο είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
072395f6e5fd582895cb401f7d096651_XL.jpg
Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.
eswrwe.jpg
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι νταλίκα συγκρούστηκε με μία άλλη, διαπέρασε το διαχωριστικό στηθαίο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, κάνοντας μάλιστα δύο στροφές.
«Μέσα στο όχημα ήταν ένα αντρόγυνο και είναι και οι δύο νεκροί. Τραυματίες είναι οι οδηγοί από τις νταλίκες» δήλωσε ταραγμένος οδηγός που βρισκόταν στο σημείο.















korinthostv
  • Blogroll

  • Blog Archive