Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Καταγγελίες αποκαλύπτουν πόσο Αναλώσιμοι θεωρούμαστε φαντάροι και χαμηλόβαθμοι στον Στρατό
Εγκατέλειψαν αβοήθητη την νεαρή οδηγό του πανάρχαιου τεθωρακισμένου που κινδύνευσε να πνιγεί, η οποία προηγουμένως είχε... ενημερώσει τους υπεύθυνους της άσκησης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αυτό. Αλλά τη διέταξαν να συνεχίσει κανονικά για να απολαύσει την Άσκηση η ηγεσία!
Νεώτερες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο αποκαλύπτουν ότι η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αδιαφορεί συστηματικά για την σωματική ακεραιότητα  ή και την ζωή των φαντάρων και του χαμηλόβαθμου μόνιμου, ουσιαστικά επιλέγει να μας θυσιάσει κλιμακώνοντας το κλίμα Πολεμικής Ετοιμότητας που εντείνεται ολοένα. 
Ο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμός μεταξύ δύο επικίνδυνων αστικών τάξεων που διεκδικούν την αναβάθμιση του ρόλου τους και την εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών τους συμφερόντων σε Αιγαίο-Ανατολή Μεσόγειο μεταφράζεται σε επικίνδυνες πολεμικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά και ακραία σενάρια ασκήσεων, στις οποίες ξεπερνιέται κάθε όριο, δεν συνυπολογίζεται η κατάσταση των πεπαλαιωμένων και κακοσυντηρημένων μέσων.
Οι καταστάσεις είναι οριακές και από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει εξαιτίας του Αξιόμαχου τους.
Κρίνουμε σκόπιμο να κρούσουμε τον «κώδων του κινδύνου» προβάλλοντας τις αποκαλύψεις  πουτ γίνονται από το σαιτ «Στρατιωτικά θέματα», σύμφωνα με τις οποίες «η αιτία του παραλίγο πνιγμού των τριών στρατιωτικών στον Έβρο ήταν η διαταγή του Ταξίαρχου της 31ης ΜΚ Ταξιαρχίας, ο οποίος ενώ ήξερε ότι ήταν χαλασμένο το ερπυστριοφόρο ITV  έδωσε εντολή να περάσει τον ποταμό παρά το γεγονός ότι ο Διοικητής  του 535 είπε ότι δεν μπαίνει (και λόγω βαρύτητας του οχήματος που έχει και πύργο)! Η βάρκα ενώ μάζεψε τους δυο στρατιωτικούς, τον έναν τον άφησαν γιατί νόμιζαν ότι είχε ήδη πνιγεί».
Την ανησυχία μας απογειώνει η Μαρτύρια στρατιωτικού που ήταν παρόν στην άσκηση στο ποτάμι και ο οποίος παραστατικά καταγράφει τι συνέβη:
"Καλησπέρα,
Επειδή πολλά θα ακουστούν ακόμα και ήδη μερικοί φοβούνται να τα πουν που ήταν μπροστά στο ατυχές συμβάν με το ITV κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους!!!
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η ζωή του συναδέλφου τους για να λένε τέτοιες… σχετικά με το συμβάν.
Λοιπόν οδηγός ήταν η κοπέλα και δεν υπήρχε ΔΜ από την Ταξιαρχία!!!
Το ITV παρ’ όλο που η οδηγός φώναζε ότι έχει θέμα πέρασε άλλες 3-4 φορές αλλά η τελευταία διέλευση μπροστά στην ηγεσία ήταν και η μοιραάα....!!! Την άσκηση την είχε το 526....
Το ITV το βγάλανε μετά από 2 ώρες, περί της 10.30 π.μ., με την βοήθεια δύτη που ίσως να ήταν πολίτης!!!"
Ευχαριστούμε πολύ για την προβολή του θέματος και ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους μας"
Εμείς σε καμιά περίπτωση δεν δεχόμαστε καμιά απώλεια ζωής και για κανένα λόγο. Το ΑΞΙΟΜΑΧΟ τους βάφεται στο αίμα μας…
Τα εθνικιστικά λογύδρια των ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και οι μιλιταριστικές φανφάρες δεν μπορούν να κρύψουν ότι οι πολιτικές αποφάσεις που οξύνουν τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και εμπλέκουν τις στρατιωτικές δυνάμεις στους πολέμους των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, απειλούν την ακεραιότητα και την ζωή του προσωπικού και θέτουν τον λαό μας στο στόχαστρο της εκδίκησης.
 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
  • Blogroll

  • Blog Archive