Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Ο Μορεας κλείνει και αυτός τους παραδρόμους... αντιδρούν οι κάτοικοι!

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016
Παράπονα με κύριο αποδέκτη τον "Μορέα" για την....
πρόσβαση προς την παλιά εθνική οδό Τρίπολη - Μεγαλόπολης από την συνδετήρια οδό του αυτοκινητοδρόμου εκφράζουν με ανακοίνωσή τους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών.

Αναλυτικά:


"Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο ΜΟΡΕΑΣ με την πολυπόθητη παράδοση της Συνδετήριας Οδού της Μεγαλόπολης με τη Ν.Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας. Παραμερίζοντας της ταλαιπωρία που υφίστανται οι Περιβολιώτες και Μαλλωταίοι, κάτοικοι και ιδιοκτήτες κτημάτων εκατέρωθεν της συνδετήριας, με το κλείσιμο κάποιων αγροτικών δρόμων και την πορεία τους σε άλλα σημεία, εμείς θα σταθούμε στο αστείο της υπόθεσης.

Κατά μήκος της συνδετήριας καταργήθηκαν κάποιοι αγροτικού δρόμοι που συνδέουν τα Μαλλωτά με τα Περιβόλια ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν. Στο ύψος των Περιβολίων έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος στον οποίο καταλήγουν οι κοντινοί αγροτικοί δρόμοι και τοποθετήθηκαν οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης.

Το ευτράπελο εντοπίζεται στο γεγονός ότι γα να πας ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ όπως μας ενημερώνουν οι πινακίδες πρέπει να βγεις στον κυκλικό κόμβο και να καταλήξεις στους χωματόδρομους που οδηγούν στο Κάτω Μακρύσι-Μαραθούσα και στα Μαλλωτά και από εκεί στην Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης-Τρίπολης, αρκεί να γνωρίζεις τη διαδρομή.

 Λέτε να είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας αποτρέψει ο ΜΟΡΕΑΣ να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ και να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ;" ΑΝΑΛΟΓΗ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ
ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ: ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  • Blogroll

  • Blog Archive