Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Θέση για την δίωξη του Ανδρέα Γεωργίου παίρνει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook ο Στέφανος Μάνος.

Όπως ο ίδιος τονίζει...
«Κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει ότι κάπου κρυμμένο από το 2009 είναι ένα ποσό της τάξεως των 10 δις όπως φαίνεται να πιστεύει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπε να βρεθεί τρόπος να ακυρωθεί αμέσως η δίωξη και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου» .
Συγκεκριμένα ο κ. Μάνος γράφει:
Διώκεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για «ψευδή βεβαίωση» του δημοσίου ελλείμματος του 2009. Τη δίωξη ασκεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Θα μπορούσα να κατανοήσω δίωξη το 2010. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βασισμένη σε αντίθετες εκτιμήσεις. Αλλά από το 2009 μέχρι σημερα έχουν περάσει 7 χρόνια. Αν το έλλειμα ήταν μικρότερο κατά 10 δις το 2009 όπως φαίνεται να πιστεύει η κα εισαγγελεύς, έ κάπου θα είχαν φανεί τα λεφτά.
Από το 2009 όμως μέχρι σήμερα η Ελληνική Διοίκηση, όλοι οι διεθνείς Θεσμοί και Οργανισμοί ενεργούν με βάση τα στοιχεία όπως παρουσιάστηκαν από τον κ. Γεωργίου.
Κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει ότι κάπου κρυμμένο από το 2009 είναι ένα ποσό της τάξεως των 10 δις όπως φαίνεται να πιστεύει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να βρεθεί τρόπος να ακυρωθεί αμέσως η δίωξη και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου.

ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive