Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα στο κελί του, από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.
Το περιστατικό συνέβη ....
την προηγούμενη Πέμπτη στη ΣΤ' πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται το πάλαι ποτέ μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Έθνος».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ξυλοδαρμός του πρώην υπουργού που έχει καταδικαστεί για μίζες στα εξοπλιστικά, έγινε δια ασήμαντη αφορμή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και τότε, κατά την εφημερίδα, ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει με αγριότητα.
«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Στεφανάκος στον 77χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων, που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», το περιστατικό επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, επικαλούμενος λόγους υγείας αλλά και την ηλικία του, η οποία απορρίφθηκε.

TVXS
  • Blogroll

  • Blog Archive