Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέβη στα Άνω Λιόσια με πρωταγωνιστή έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας, ο οποίος φέρεται ότι πυροβόλησε κατά του συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) που επιχείρησε να ξηλώσει το καλώδιο της κομμένης λόγω χρέους παροχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε το...
μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο συγκεκριμένος καταναλωτής, αφού όπως αναφέρουν οι μηνυτές, επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.
Το συνεργείο διακοπής και εκπρόσωποι της ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη.
Περαιτέρω, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε στο μεταξύ διαφύγει.
Το συνεργείο, μετέβη εκ νέου σήμερα στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από τους περιοίκους.
Με αυτή την πολιτική της ΔΕΔΔΗΕ  αναμένονται στο μέλλον πολύ μεγαλύτερα επεισόδια μιας και κόβουν αδιακρίτως ρεύματα σε μικρούς βιοπαλαιστές και φτωχά νοικοκυριά ενώ μένουν στο απυρόβλητο μεγάλοι οφειλέτες, βιομήχανοι και πολιτικά κόμματα.



  • Blogroll

  • Blog Archive