Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον απόστρατο που βίαζε τις κόρες του

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016
Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το δράμα....
μιας οικογένειας στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα, όπου ο πατέρας ασελγούσε από το 2012 πάνω στις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη χθες, κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2012 τις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.

Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο αδίστακτος 54χρονος έβαζε ταινίες πορνό όπου και τις έβλεπε μαζί με τα παιδιά του πριν ασελγήσει σε βάρος τους.

Ακόμα μια λεπτομέρεια που προκαλεί «αηδία» είναι ότι οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα βρήκαν στο κινητό του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες παιδιών αλλά και των παιδιών του την ώρα που κάνει τις ασελγείς πράξεις

Χθες ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός ασέλγησε για μια ακόμη φορά σε βάρος της 14χρονης που δεν άντεξε και ανέφερε τα πάντα στην μητέρα της.

Η σύζυγος του 54χρονου ενημέρωσε την αστυνομία που συνέλαβε τον συνταξιούχο.

Αρχικά ο συλληφθείς αρνούνταν ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τις κόρες του, ισχυριζόμενος πως όλα αυτά είναι φαντασίες των παιδιών, όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες πράξεις του.

Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 54χρονος ο οποίος πήρε αναβολή για να απολογηθεί κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα θα μεταβεί για να απολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή το μεσημέρι.

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά και την μητέρα από το πρωί τους έχει αναλάβει ψυχολόγος όπου και δίνουν καταθέσεις με κάθε λεπτομέρεια για τα βάσανα που περνούσαν.

Ο κατηγορούμενος έχει είδη διορίσει γνωστό δικηγόρο της Μυτιλήνης ο οποίος δεν θέλησε να μας μιλήσει. 










topontiki
  • Blogroll

  • Blog Archive