Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Οσο αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι διαπιστώνουμε πια ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ..
παγιώνεται και μαζικοποιείται, τόσο τραγική είναι η διαπίστωση ότι αυτή η ανάλγητη, βάρβαρα αντιλαϊκή συγκυβέρνηση σχεδιάζει να αρπάζει σπίτια και ακίνητη περιουσία λαϊκών στρωμάτων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τραπεζιτών – τοκογλύφων και κορακιών.

Απ’ ότι βλέπουμε  η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα κατόρθωσε σήμερα σε δικαστήριο της Αθήνας να ματαιώσει τον πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας –ενός διαμερίσματος 47 τετραγωνικών μέτρων- ενός 52χρονου άνεργου, άρρωστου, πρώην βιοτέχνη που η καπιταλιστική οικονομική κρίση τον χρεοκόπησε και τώρα κινδυνεύει αυτός και η οικογένεια του να μείνουν άστεγοι.

Και πραγματικά μόνο οι μεγάλες, δυναμικές και αποφασιστικές  κινητοποιήσεις των πολιτών μπορεί να ματαιώσουν αυτούς τους εγκληματικούς  κυβερνητικούς σχεδιασμούς.
Μπορεί σήμερα οι 19 πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί στην Αττική να ματαιώθηκαν, εξ αιτίας της αποχής των συμβολαιογράφων και της κινητοποίησης πολιτών που απέτρεψαν  τους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας, αυτό όμως που μας έρχεται είναι μια σκληρή μάχη που πρέπει να κερδίσουμε.

Ε, όχι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των αστών να πραγματοποιήσουν αυτό το έγκλημα!
diktyospartakos
  • Blogroll

  • Blog Archive