Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Μορφώστε τους ναζί

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017
Διχασμένη μοιάζει η ελληνική κοινή γνώμη, αφού έχει χωριστεί σε αυτούς που θέλουν οι χρυσαυγίτες να πάνε σχολείο και σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς στουρνάρια και πρέπει να μείνουν για πάντα στο νηπιαγωγείο.,,,


Το όλο θέμα ξεκίνησε χθες, όταν αντιπροσωπεία χρυσαυγιτών - με τη μορφή τάγματος εφόδου και επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό - πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από δημοτικό σχολείο του Περάματος - που αποφάσισε να δεχτεί προσφυγόπουλα - επειδή ο φύλακας δεν τους επέτρεπε την είσοδο χωρίς τον κηδεμόνα τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι χρυσαυγίτες διαμαρτύρονταν γιατί δεν τους επιτρέπεται η εγγραφή στην Α' Δημοτικού, αν και έχουν περάσει όλα τα τεστ πλαστελίνης και ζωγραφικής με τέμπερες που τους έβαλαν στο νηπιαγωγείο.

Oι χρυσαυγίτες είχαν στο πλευρό τους "αγανακτισμένους γονείς" οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως "Μορφώστε τους ναζί" και έλεγαν ότι είναι άδικο λαθροπιτσιρίκια από τη Συρία να παίρνουν τις θέσεις απογόνων του Μεταξά και του Παπαδόπουλου.

Την ένταση προσπάθησε να εκτονώσει ένας γονέας, ο οποίος πρότεινε να υποβάλουν τον Γιάννη Λαγό και ένα προσφυγόπουλο σε διαγώνισμα ορθογραφίας και ο νικητής να φοιτήσει στο Δημοτικό αλλά ο Γιάννης Λαγός είπε ότι δεν ξέρει να γράφει, ενώ όταν τον ρώτησαν πόσο κάνει 1+1 απάντησε "όσα πει ο αρχηγός".

Από τη μεριά τους, οι χρυσαυγίτες πρότειναν αγώνα πυγμαχίας με τα προσφυγόπουλα, οπότε ξεκίνησαν γρονθοκοπώντας δασκάλους και γονείς για ζέσταμα.

Μάλιστα, υψηλόβαθμοι αστυνομικοί που ήταν παρόντες δεν παρενέβησαν στο σκηνικό κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού τι είναι οι αστυνομικοί για να παρέμβουν; Τίποτα όργανα της τάξης;

Οι αστυνομικοί είναι μόνο για θελήματα.

Ευτυχώς πάντως, βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από κάτι ώρες και καταδίκασε με ανακοίνωση τις ενέργειες των χρυσαυγιτών, οπότε ησυχάσαμε. Πρόσεξε, Αλέξη, μην τους τραβήξεις και κανά αυτάκι και πονέσουν.

Είναι εδώ και κάτι μήνες που οι νεοναζί έχουν ξαναβγεί από τις τρύπες τους και κάνουν μπάχαλα εναντίον ανυπεράσπιστων ομάδων - πάντα με την ανοχή της Κυβέρνησης και πάντα με την κάλυψη της Αστυνομίας -, τα θλιβερά τους τρολ αλωνίζουν στο διαδίκτυο, ενώ το χθεσινό έγινε τη στιγμή που ο Λαγός είναι υπόδικος και στη δίκη της ΧΑ εξετάζεται η υπόθεση της επίθεσης σε αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ, η οποία οργανώθηκε από τον ίδιο θρασύδειλο τραμπούκο.

Μέσα στον γενικό ορυμαγδό, έχουμε ξεχάσει κάτι.

Έχουμε ξεχάσει ότι οι χρυσαυγίτες δεν αθωώθηκαν και ότι η δίκη τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι δε βουλευτές τους αποφυλακίστηκαν γιατί παρήλθε το 18μηνο, αφού αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, και αποφυλακίστηκαν υπό περιοριστικούς όρους.

Βέβαια, εκτός από εμάς, φαίνεται ότι το έχουν ξεχάσει Κυβέρνηση, Υπουργεία και φυσικά η Αστυνομία, αφού ο Γιάννης Λαγός παραβίασε χθες τους όρους αυτούς.

Διέπραξε αυτόφωρο αδίκημα και θα έπρεπε να συλληφθεί αμέσως, όπως είχε συλληφθεί ο αναρχικός Κώστας Σακκάς επειδή κοιμήθηκε μια μέρα στο σπίτι της κοπέλας του αντί να επιστρέψει στο δικό του.

Και θα συλλαμβανόταν, αν ζούσαμε σε άλλο Κράτος, με άλλη Κυβέρνηση, άλλη Δημοκρατία, άλλη Δικαιοσύνη και άλλους πολίτες.

Όμως δεν ζούμε. Ζούμε σε ανύπαρκτο Κράτος, με ανύπαρκτη Κυβέρνηση, ανύπαρκτη Δημοκρατία, ανύπαρκτη Δικαιοσύνη και ανύπαρκτους πολίτες.

Οπότε το βάρος πέφτει πάλι στις δικές μας πλάτες. Που αντέχουν πολλά.

Ούτε μισό εκατοστό δημόσιου χώρου, ούτε μισό βήμα έκφρασης στους εκπροσώπους του μίσους.

Να τους στείλουμε γρήγορα πίσω στις τρύπες τους.


(Ανήθικο δίδαγμα: Κι αν είστε από αυτούς που καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται και σε όποιους κι αν απευθύνεται, υπάρχει κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε. Να παρακολουθείτε την εξέλιξη της δίκης της ΧΑ μέσα από την εκπομπή-βιντεοχρονολόγιο του ΟmniaTV, μέσα από το Golden Dawn Watch ή μέσα από το JailGoldenDawn. Είναι η πιο σημαντική δίκη της ελληνικής ιστορίας. Είναι η Δίκη του Αιώνα.)












thethreemooges

  • Blogroll

  • Blog Archive