Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Πάνω από 1 εκατ. πολίτες βγήκαν το Σάββατο στους δρόμους των ΗΠΑ προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί αστέρες, με «μπροστάρισσα» την δημοφιλή τραγουδίστρια Μαντόνα.
Φορώντας ένα...
μαύρο κι όχι ροζ σκουφάκι με αυτάκια γάτας, η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα εμφανίστηκε στην «πορεία των γυναικών» στην Ουάσιγκτον, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».
«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου “επιλέγουμε την αγάπη’’» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια απευθυνόμενη στο συγκεντρωμένο πλήθος.
«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε», συνέχισε.
«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας». «Το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε τέλος, προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της «Express yourself» και «Human nature», αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.

Η δήλωση της περί ανατίναξης του Λευκού Οίκου δεν πέρασε στα ψιλά
Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν σήμερα, ότι δύο μόλις μέρες μόλις μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προτίθενται να προχωρήσουν σε έρευνα για το αν πράγματι η Μαντόνα είχε σκοπό να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο!
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι αξιωματούχος ανέφερε για την CIA ότι «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive