Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Χωρίς σπίτι μητέρα με 4 παιδιά στον Τύρναβο

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017
Το δικό της δράμα ζει μία πολύτεκνη μητέρα επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας εργαζόμενη με σύμβαση στο δήμο Τυρνάβου, αφού της έγινε έξωση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο έμενε επειδή δεν πλήρωσε κάποια ενοίκια.

Η γυναίκα που έμεινε λόγω των τελευταίων προβλημάτων με τους συμβασιούχους – παρατασιούχους απλήρωτη για...
μήνες, αδυνατεί να βρει σπίτι και με δεδομένο ότι σήμερα ο ιδιοκτήτης με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή και αστυνομικών ενεργοποίησε δικαστική απόφαση για έξωση, έχει οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο μη ξέροντας που να πάει με τα τέσσερα παιδιά της από τα οποία το ένα είναι στην κούνια.

Στο πλευρό της μητέρας είναι από το πρωί σήμερα ο δήμος που βοήθησε με δημοτικό όχημα στη μεταφορά της οικοσκευής και των υπόλοιπων αντικειμένων της μητέρας από το σπίτι, σε σπίτι συγγενικού της προσώπου ενώ ήδη η δημοτική αρχή και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε αναζήτηση σπιτιού, ενώ έχει γίνει και σχετική κρούση στην τοπική εκκλησία μήπως και βρεθεί κάποιος χώρος για να φιλοξενηθεί.

Αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση όλων και ειδικά της εκκλησίας για να μην ταλαιπωρηθεί και μείνει στο δρόμο η μητέρα και τα 4 παιδιά της.
ΠΗΓΗ

  • Blogroll

  • Blog Archive