Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ηθοποιός δολοφονήθηκε στη Βαγδάτη λόγω της εμφάνισής του

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017
Σύμφωνα με μάρτυρες και αξιόπιστες πηγές, ο νεαρός ηθοποιός και σπουδαστής του Κολλεγίου Καλών Τεχνών στη Βαγδάτη, Karar Noshi, έπεσε θύμα απαγωγής στις αρχές Ιουλίου. Δυο μέρες μετά την απαγωγή του, δολοφονήθηκε και...
εγκαταλείφθηκε σε κεντρικό σημείο της Βαγδάτης.

Πηγές αναφέρουν, ότι ο αποκαλούμενος "Μπραντ Πιτ της Βαγδάτης" είχε δεχτεί απειλές. Το σώμα του είχε δεχτεί αμέτρητες μαχαιριές, ενώ είχε εμφανή σημάδια βασανισμού. Ο ίδιος ήταν σιίτης μουσουλμάνος, γεγονός που είχε εξοργίσει πολλούς ακραίους ισλαμιστές, οι οποίοι τον θεωρούσαν ομοφυλόφιλο, λόγω της εμφάνισής του. Πριν τον θάνατό του σχεδίαζε να συμμετάσχει σε ανδρικά καλλιστεία στην χώρα του, ενώ εργαζόταν και ως μοντέλο.

Ακτιβιστές δημοσίευσαν φωτογραφίες online του σώματος του νεαρού άνδρα. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του την ίδια ημέρα που ανακαλύφθηκε το σώμα του. Οι αρχές δεν έκαναν κανένα σχόλιο και οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Από το 2003 και μετά, πολλοί νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο Ιράκ από εξτρεμιστές εξαιτίας της εμφάνισής τους και του τρόπου ζωής ή των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, καθώς οι πολιτικές και θρησκευτικές συγκρούσεις στη χώρα περιορίζουν ασφυκτικά τις προσωπικές ελευθερίες των ανθρώπων.













Διαβάστε ακόμη

Η οικογένεια της 21χρονης Ραούντα διαψεύδει το σενάριο της αυτοκτονίας. «Έχουμε αποδείξεις»




ΠΗΓΕΣ

kurdistan24

huffingtonpost

  • Blogroll

  • Blog Archive