Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Έκρηξη με τραυματίες σε βαγόνι του μετρό στο Λονδίνο

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017
Έκρηξη σημειώθηκε σε βαγόνι του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα μεγάλο λευκό πλαστικό δοχείο εξερράγη μέσα σε βαγόνι του μετρό στο σταθμό Parsons Green στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Ο συγκεκριμένος σταθμός του μετρό ανήκει στην...

γραμμή District Line του υπόγειου σιδηροδρόμου.

Ρεπόρτερ της Metro έκανε λόγο για ανθρώπους που φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο. Εξαιτίας του πανικού που επικράτησε πολλοί επιβάτες ποδοπατήθηκαν μέσα στο σταθμό, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Το BBC μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ότι η έκρηξη στον υπόγειο του Λονδίνου αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό συμβάν.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο της έκρηξης, αλλά όπως ανακοίνωσε πηγή ασφαλείας, της έρευνας προς το παρόν ηγείται η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι "λαμβάνει τακτική ενημέρωση" για την έκρηξη που σημειώθηκε στον σταθμό Parsons Green του υπόγειου σιδηροδρόμου στο δυτικό Λονδίνο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τραυματίστηκαν αρκετοί άνθρωποι, αλλά ακόμη παραμένει άγνωστη η αιτία της έκρηξης.

Στην ιστοσελίδα της η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun αναφέρει ότι από την "αυτοσχέδια βόμβα μέσα σε κουβά" τραυματίστηκαν 20 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας μικρός μαθητής. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι, ο οποίος διαφεύγει και για έναν δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξουδετερώθηκε.








ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive