Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Την Κυριακή η Μις Βόρεια Ντακότα Cara Mund κέρδισε το στέμμα στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America 2018. Όμως, η υποψήφια, που έκλεψε την παράσταση, ήταν η...
Τεξανή Margana Wood. Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων προς τις υποψήφιες, ο Jess Cagle (διευθυντής στο περιοδικό PEOPLE) ρώτησε την Τεξανή σχετικά με τα γεγονότα στο Charlottesville:

"Τον προηγούμενο μήνα μια διαδήλωση των υπερασπιστών της ανωτερότητας της λευκής φυλής, των νεοναζί και της Κου Κλουξ Κλαν στο Charlottesville της Virginia έγινε βίαιη και ένας αντιδιαδηλωτής σκοτώθηκε. Ο πρόεδρος δήλωσε ότι το φταίξιμο είναι μοιρασμένο και στις δυο πλευρές. Είναι; Απαντήστε μου με ένα ναι ή όχι και εξηγήστε μου την απάντησή σας".

"Σχετικά με το θέμα της ανωτερότητας των λευκών, ήταν προφανές ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Και πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Donald Trump θα έπρεπε να έχει κάνει μια δήλωση νωρίτερα σχετικά με το γεγονός και να διασφαλίσει ότι όλοι οι Αμερικανοί αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα. Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα αυτή τη στιγμή", δήλωσε ευθαρσώς η Margana Wood και έλαβε αρκετή υποστήριξη on line για την ξεκάθαρη απάντησή της.














ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive