Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας - Στους 27 οι νεκροί

Posted by Β.Π. Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2017
Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας -  Στους 27 οι νεκροί  Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας -  Δεκάδες τραυματίες - Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα

 Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε την Κυριακή σε...
εκκλησία στο Sutherland Springs του Τέξας. Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης οι νεκροί ανέρχονται στους 27, ενώ πάνω από 20 είναι και οι τραυματίες.


Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Σάρδρλαντ Σπρινγκς, μία μικρή πόλη μερικών εκατοντάδων κατοίκων, 50 χιλιόμετρα από το Σαν Αντόνιο του Τέξας. Γύρω από την εκκλησία αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ έσπευσε και ελικόπτερο. 

Το FBI του Σαν Αντόνιο ανακοίνωσε ότι πράκτορές του βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για το κίνητρο του δράστη.

Αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν και μοναδικό δράστη, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνά και άλλα σενάρια.

Πηγή προσκείμενη στις έρευνες ανέφερε ότι δεκάδες άνθρωποι έχουν δεχθεί πυροβολισμό από τον ένοπλο.




Όπως μεταδίδει το CNN, αυτήκοος μάρτυρας, ένας υπάλληλος βενζινάδικου κοντά στην εκκλησία, δήλωσε ότι άκουσε 20 πυροβολισμούς, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός.

Ένας ακόμη μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας μπήκε στην εκκλησία περίπου στις 11.30 το πρωί (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.


Μήνυμα Τραμπ από την Ιαπωνία

«Ο Θεός ας είναι μαζί με τους ανθρώπους του Σάδερλαντ Σπρινγκς, Τέξας. Το FBI και η αστυνομία βρίσκονται επί τόπου. Επιβλέπω την κατάσταση από την Ιαπωνία», είναι η πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ στην επίθεση στο Τέξας μέσω του Twitter

Ο κυβερνήτης του Τέξας με δική του ανάρτηση στο twitter ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.





  • Blogroll

  • Blog Archive