Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ένας 42χρονος αστυνομικός σκότωσε την 3,5 ετών κόρη του, τη σύζυγο του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το τραγικό περιστατικό - τριπλό έγκλημα και αυτοχειρία - συνέβη σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους.
Ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε...
νεκρός στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη του και η σύζυγός του με την μητέρα της στο σαλόνι.
Τους νεκρούς εντόπισαν συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι, στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ευρυπίδου, θορυβημένοι καθώς η σύζυγός του, γιατρός στο επάγγελμα δεν πήγε στην δουλειά της.
Στο σημείο της τραγωδίας έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αστυνομικός - αρχιφύλακας στον βαθμό με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία - υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη, στην οποία είχε αποσπαστεί από τη Βουλή το 1996. Είχε περάσει ψυχολογικά τεστ καταλληλότητας το 2011, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ.
Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί το περιστατικό αρκετές ώρες νωρίτερα. Το πιθανότερο, σήμερα το πρωί. Σημείωμα δεν βρέθηκε.
Αναφορικά με το κίνητρό του, προς το παρόν οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των οικογενειακών διαφορών που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του.
Σύμφωνα με συναδέλφους του αστυνομικού, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση, λίγες ώρες πριν προβεί στη δολοφονία της οικογένειάς του και αυτοκτονήσει. Δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive