Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Αποκηρύσσοντας τη ρητορική μίσους του γιου της Andrew «Weev» Auernheimer, η μητέρα του πασίγνωστου στις ΗΠΑ νεοναζί, Alyse, αποκάλυψε ότι έχει εβραϊκή καταγωγή.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Newsweek, η μητέρα του Andrew «Weev» Auernheimer, ο οποίος διηύθυνε ακροδεξιά ιστοσελίδα η οποία....
απαγορεύτηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι ο γιος της έχει εβραϊκή καταγωγή τόσο από τη δική της πλευρά, όσο και από του πατέρα του, ενώ στις φλέβες του ρέει και λίγο ινδιάνικο αίμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «προερχόμαστε από μια μεγάλη, διευρυμένη, πολυφυλετική οικογένεια». Τόνισε δε ότι έχει να μιλήσει με το γιο της πάνω από δέκα χρόνια.
Ο 32χρονος νεοναζί από το Αρκάνσας μέχρι πρότινος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές της ακροδεξιάς φασιστικής ιστοσελίδας «Daily Stormer», στην οποία μπήκε λουκέτο τον περασμένο Αύγουστο, με αφορμή την εξύβριση νεκρού ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των νεοναζί στη Βιρτζίνια.

Όπως αναφέρει και ο Independent, ο Auernheimer έχει δηλώσει ότι σε όλα τα εβραιόπουλα «αξίζει να πεθάνουν», ότι αν οι αρχές επιχειρήσουν να τον λογοκρίνουν τότε δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή γι αυτόν και τους όμοιούς του από το «να σκοτώσουμε τα παιδιά σας, τις οικογένειές σας, να σας σφάξουμε σαν σκυλιά».
Έχοντας απασχολήσει κατά καιρούς την αμερικανική κοινή γνώμη με ανάλογες συμπεριφορές και δηλώσεις, το τελευταίο διάστημα τα ίχνη του αγνοούνται. Εικάζεται ότι τελευταία ζει στην Ουκρανία, όπου βρήκε καταφύγιο αφού αποφυλακίστηκε από τις ΗΠΑ μετά την καταδίκη του για υπόθεση χάκινγκ.
  • Blogroll

  • Blog Archive