Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γνωστός ασφαλίτης της Λάρισας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία, όπλα και ναρκωτικά

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018
Λαμπρή» καριέρα και μετά την «ευδόκιμο» υπηρεσία του στην τιμημένη Ελληνική Αστυνομία..
συνέχισε να κάνει ο γνωστός στην τοπική κοινωνία για το ποικιλοτρόπως ασφαλίτικο «ταμπεραμέντο» του Σπύρος Τσιάμπας που συνελήφθη για βαριά ατιμωτικά κακουργήματα όπως η κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και μάλιστα «σε διακεκριμένη μορφή» δηλαδή κατ' επάγγελμα και με εκμετάλλευση ανηλίκων.

Ο 61 ετών ασφαλίτης παιδόφιλος συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου και στην κατοχή του, εκτός από το «πλούσιο» πορνογραφικό υλικό με «αντικείμενο» μικρά παιδιά, βρέθηκε αριθμός όπλων που παράνομα κατείχε καθώς και ποσότητα ναρκωτικών και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Η ανακοίνωση των Αρχών:

Δίδονται στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 61χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στη Λάρισα για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.

Πρόκειται για τον ΤΣΙΑΜΠΑ Σπυρίδωνα του Αλεξάνδρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 24-04-1957 στα Φάρσαλα.
Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για τo αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, υπό τη διακεκριμένη μορφή, ήτοι της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τέλεσης και της παραγωγής του υλικού με εκμετάλλευση της ανάγκης των ανηλίκων.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.


Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του παραπάνω ατόμου, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας
  • Blogroll

  • Blog Archive