Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος (Zackie Oh, η drag persona του), γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και drag queen, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν υπό την επήρρεια ουσιών φέρεται να ....
αποπειράθηκε να ληστέψει το μεσημέρι της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας.
Από βίντεο, που ήρθε στο φως τη δημοσιότητας και το οποίο καταγράφει την τραγική στιγμή, προκύπτει ότι ο Ζ. Κωστόπουλος προσπάθησε να διαφύγει πανικόβλητος, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο. Φαίνεται να σκύβει και να μπαίνει σε ένα χαμηλό σταντ της βιτρίνας, στην προσπάθειά του να βγει. Τότε οι δυο άντρες τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον κλοτσάνε, ρίχνοντας σπασμένα γυαλιά πάνω του. Συνεχίζουν έως ότου καταφέρνει να βγει και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο, όπου παρέμεινε ακίνητος. Στη συνέχεια διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Για τον θάνατο του 33χρονου έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα. Σημειώνεται πως οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν και το δεύτερο άτομο που καταγράφηκε στο βίντεο να κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

Ζακ Κωστόπουλος | Σιωπή, προκατάληψη & στίγμα: ένα επικίνδυνο κοκτέιλ from omniatv on Vimeo.
  • Blogroll

  • Blog Archive