Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019


Ανακοινώθηκε ως ένας από τους τραγουδιστές στην συναυλία του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον «Κάτω τα χέρια από την Βενεζουέλα»
Διαψεύδει την είδηση ο Μάνου Τσάο ότι θα είναι ένας εκ των συμμετεχόντων στην πολυαναμενόμενη συναυλία που διοργανώνει ο βρετανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον για την ενίσχυση του λαού της Βενεζουέλας.
Η επίσημη διάψευση ήρθε μάλιστα μέσω Twitter. Στην ανάρτηση αναφέρεται:...

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο Μάνου Τσάο θα είναι ένα από τα ονόματα της συναυλίας «Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα». Επίσης, (πληροφορηθήκαμε) ότι είμαστε μέρος της συναυλίας που οργανώνει ο Μπράνσον στα σύνορα με την Κολομβία για να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια. Και οι δύο πληροφορίες είναι εσφαλμένες»

NOS HA LLEGADO LA INFO DE QUE MANU CHAO FORMA PARTE DEL LINE UP DEL CONCIERTO “HANDS OFF VENEZUELA” TAMBIEN, DE QUE FORMAMOS PARTE DEL ELENCO DE UN CONCIERTO ORGANIZADO POR BRANSON EN LA FRONTERA CON COLOMBIA PARA RECAUDAR AYUDA HUMANITARIA. AMBAS SON INFORMACIONES FALSAS!!
Νωρίτερα η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο είναι αποφασισμένος να διοργανώσει μια τεράστια συναυλία, η οποία θα ξεπεράσει σε κόστος, κόσμο και επιτυχία αυτήν που ετοιμάζει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Ο Βρετανός είναι υποστηρικτής του αυτοανακηρυγμένου μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.
Μάλιστα ο Μπράνσον σε συνέντευξή του στο Associated Press ανέφερε ότι στόχος του είναι να συγκεντρώσει έως και 100 εκ. δολάρια ενώ σύμφωνα με τις προσδοκίες του έως και 300.000 άτομα αναμένονται να παρακολουθήσουν την συναυλία.
  • Blogroll

  • Blog Archive