Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Διαμαρτυρία για την άφιξη νέων προσφύγων και μεταναστών στη Νάουσα Ημαθίας πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 80 με 100 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν, γύρω στις 9.30 τη Δευτέρα το βράδυ, στην...
διασταύρωση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, πιθανότατα για να εμποδίσουν την έλευση λεωφορείων που μεταφέρουν αιτούντες άσυλο, ύστερα από σχετική πληροφορία που φαίνεται να κυκλοφόρησε και τελικώς αποδείχθηκε αναληθής.

Οι συγκεντρωθέντες έμειναν στο σημείο έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και αποχώρησαν μεμονωμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της δημοτικής αρχής Ναούσης, τις προηγούμενες μέρες εγκαταστάθηκαν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης 193 πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσα τους πολλά παιδιά.

Ο Μεγαλέξαντρος από τα Lidl

Η ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη Κώστα Καλδάρα στο Facebook που κατέγραψε την χθεσινή διαμαρτυρία είναι χαρακτηριστική:

"Αν αναρωτιέστε που πήγε ο "Μακεδονομάχος-Μεγαλέξανδρος" απ' τα Lidl, εδώ είναι! Στη διασταύρωση για Νάουσα με καμιά δεκαριά "συμπολεμιστές" του σταμάτησαν λεωφορείο με "εισβολείς", αλλά τελικά τους προέκυψε ένα γκρουπ με ηλικιωμένες γυναίκες που πήγαιναν να φάνε στο πάρκο του Αγίου Νικολάου! Νωρίς-νωρίς τα καρναβάλια στη Νάουσα!".
koutipandoras.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive