Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 5G, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί σε 31 χώρες μέχρι τώρα *
 ______________
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Υπογεγραμμένη από Επιστήμονες και Ιατρούς 202 Κρατών και Περιφερειών
 ______________

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ: Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΣΕ «ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ»

Ενώ η προσοχή των ΜΜΕ όσον αφορά στα περιβαλλοντικά ζητήματα έχει επικεντρωθεί και περιοριστεί στην κλιματική αλλαγή, στις μεθόδους εξόρυξης του φυσικού αερίου και τα πλαστικά στους ωκεανούς, μια...
παγκόσμια κίνηση για την ακύρωση της εφαρμογής του 5G στην γη και το διάστημα κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της σε όλα τα μέρη του κόσμου. Υπογεγραμμένη από 4.800 επιστήμονες, 2.800 γιατρούς, 770 μελισσοκόμους, 2.000 περιβαλλοντικές οργανώσεις και 180.000 πολίτες από 202 χώρες και περιοχές η κίνηση αυτή καλεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών του κόσμου να σταματήσουν την ανάπτυξη του 5G.
Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 περιβαλλοντικές ομάδες σχεδιάζουν εκδηλώσεις σε 31 μεγάλες πόλεις έως τώρα, με πολλές να προστίθενται καθημερινά. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000  δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς  οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Το θέμα είναι η μικροκυματική ακτινοβολία, η οποία έχει εντατικοποιηθεί σταθερά  τις τελευταίες δυο δεκαετίες από την επικράτηση της ασύρματης επανάστασης. Το 5G θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της ακτινοβολίας εν μια νυκτί παντού - σε πόλεις, στην ύπαιθρο, στα πάρκα άγριας ζωής και προστασίας της φύσης, σε μεταναστευτικά άγρια ζώα, στους ωκεανούς, στην Γροιλανδία και την Ανταρκτική. Αντί για κεραιοσυστήματα ανά μερικά μίλια θα υπάρχουν κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Αντί για 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 !
Στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της 25ης Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που έχουν ήδη πληγεί σοβαρά από τις ασύρματες συσκευές και δεν μπορούν πια να συμμετέχουν στην κοινωνία καθόλου. Αυτοί αγωνίζονται για τις δικές τους ζωές, τις ζωές των παιδιών τους και τις ζωές των εντόμων, πουλιών, ζώων και εντέλει για τις ζωές όλων μας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ
ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ.
______________
Μετάφραση και απόδοση στα ελληνικά:
 Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία
email
: prostasia.aktinovolias@gmail.com        fb: facebook.com/groups/aktinovolia.sos
  • Blogroll

  • Blog Archive