Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΒΟ - ΠΥΡΚΑΛ : Αποκλεισµός των διοδίων σε Ρίο, Ελευσίνα και Αττική οδό

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε.
(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

ΥΜΗΤΤΟΥ - ΑΙΓΙΟΥ - ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ - ΜΑΝ∆ΡΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ – ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ
Θράκης 2 172 37 Υμηττός.
Τηλ.: 210 9799510 – 210 9716038. Fax : 210 9716038.

E-mail : seeas@eas.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εµείς οι εργαζόµενοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ),από τη ∆ευτέρα 19 Ιούλη, βρισκόµαστε σε επίσχεση εργασίας γιατί η εταιρεία εξακολουθεί να µη µας πληρώνει τις δεδουλευµένες αποδοχές µας ενώ έχει προγραµµατίσει οµαδικές άδειες την ∆ευτέρα 26 Ιούλη 2010.
Τα Ελληνικά Αµυντικά Συστήµατα είναι από τις τελευταίες εναποµείναντες αµυντικές βιοµηχανίες που µε ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων και της σηµερινής, βουλιάζουν στην διαλυτική απραξία, στη µίζα και την διαπλοκή των διοικούντων και των κυβερνώντων.
Οι υπέρογκες εξοπλιστικές δαπάνες είναι κατ΄εντολή των ξένων πολεµικών βιοµηχανιών καιδεν περισσεύει τίποτα από το µεγάλο φαγοπότι των Αµερικανογερµανών για τη ντόπια αµυντική βιοµηχανία.
Επικίνδυνη σιγήν ιχθύος τηρεί το αρµόδιο Υπουργείο Άµυνας που «όλο ψάχνει!! και τυραννιέται!!» να βρει χρήµατα κι όλο τα χάνει στο µονόδροµο του ∆.Ν.Τ. και της τρόικας, που κυκλοφορούν ως αρπαχτικά – µε ευθύνη της κυβέρνησης- για να αρπάξουν ότι έχει αποµείνει από τη δηµόσια περιουσία, από την εργασία και τα εργασιακά δικαιώµατα.
Σήµερα ανασύρουν από το χρονοντούλαπο την χιλιοειπωµένη συνταγή της «εξυγίανσης» και των «στρατηγικών επενδυτών-ΛΗΣΤΩΝ για τα ΕΑΣ και τις ∆ΕΚΟ , για να καλύψουν την πολιτική της συρρίκνωσης και του ξεπουλήµατος των κρατικών επιχειρήσεων.Προσπαθούν απεγνωσµένα να πείσουν την κοινωνία ότι φταίνε οι εργαζόµενοι στα ΕΑΣ, στον ΟΣΕ, στην ΕΘΕΛ, στην ΕΥ∆ΑΠ, στην ΕΑΒ, στα Ναυπηγεία, στην ΕΛΒΟ και σε κάθε ∆ΕΚΟ και τα δηµόσια νοσοκοµεία, για την καταστροφική πολιτική τους διαχείριση αλλά και συνολικά γιατο δηµόσιο χρέος της χώρας!!!!
Όµως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται που λέει και η παροιµία. ∆εν πείθουν κανέναν.Αυτοί µαζί µε την «αγία οικογένεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας διαχειρίστηκαν, αυτοί κούρσεψαν και λήστεψαν τις ∆ΕΚΟ και τα δηµόσια νοσοκοµεία.
∆εν θα επιτρέψουµε την διάλυση και το ξεπούληµα των ∆ΕΚΟ.
∆εν θα επιτρέψουµε τον αφανισµό και την διάλυση των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ).ΚΑΛΟΥΜΕ τα συνδικάτα των ∆ΕΚΟ, τη ΓΣΕΕ και τις οµοσπονδίες να δώσουµε όλοι µαζί τη µάχη αυτή, για να µη ξεπουληθεί η παραγωγική βάση της χώρας, γιατί έτσι φτάνουµε στην ολοκληρωτική χρεοκοπία, µια ώρα αρχύτερα.
Εµείς οι εργαζόµενοι στα ΕΑΣ και τα σωµατεία µας συνεχίζουµε τον αγώνα:

Για την καταβολή των δεδουλευµένων µας

Για την υπεράσπιση της δουλειάς µας

Για να γίνουν τα ΕΑΣ παραγωγική βιοµηχανία και όχι διαµεσολαβητής συµφερόντων.

Π ρ ο χ ω ρ ά µ ε

Την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9.30 πµ σε Αποκλεισµό των διοδίων σε Ρίο, Ελευσίνα και Αττική οδό .

Τα ∆.Σ. των Σωµατείων
  • Blogroll

  • Blog Archive