Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ e-shop ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟ.ΜΕ. - ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ!!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σωματείου Εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΣΕ ΒΙΟ.ΜΕ.) άνοιξε !

 Κάντε τις παραγγελίες σας  στην ιστοσελίδα www.viomecoop.com

Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα  με αγορές από 4 ευρώ!
 Φυσικά   και φτηνά καθαριστικά  (σαπούνι, κρεμοσάπουνα, καθαριστικά πιάτων και γενικής χρήσεως, υγρό πλυντηρίου κλπ). Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια του αυτοδιαχειριζόμενου εγχειρήματος των εργαζομένων στη ΒΙ.ΟΜΕ!
Ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ σχετικά με... τα πολύ θετικά αποτελέσματα της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΒΙΟΜΕ, που ξεκίνησε από τα μέσα του προηγούμενου Φλεβάρη  
Στις 15 Φλεβάρη του 2016, 3 χρόνια μετά από τη μέρα που ξεκινήσαμε την παραγωγή  στο ανακτημένο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. κάτω από εργατικό έλεγχο, ανακοινώσαμε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop).
Μέσα στους δυόμιση πρώτους μήνες λειτουργίας του e-shop καταφέραμε να φτάσουμε τις 1000 παραγγελίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από απομακρυσμένα νησιά και μικρά χωριά, έως τις γειτονιές και τα προάστια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Η στήριξη που δείξατε ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις προσδοκίες μας κι έτσι ο φόρτος εργασίας ήταν πολλές φορές δυσανάλογος των δυνατοτήτων μας, μιας και το e-shop αποτέλεσε ένα εντελώς καινούριο εργαλείο για την διακίνηση των προϊόντων μας. Για τους λόγους αυτούς ζητάμε την κατανόηση όσων δεν εξυπηρετήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα προβλήματα που προέκυψαν με τη διανομή των προϊόντων καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε σε συνεργασία με ποδηλατικά courier σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας συνειδητά η μεταφορά των προϊόντων μας να γίνεται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, αλλά και σε συνεργασία με νέους και ορεξάτους ανθρώπους.
Η αναπάντεχα καλή λειτουργία του e-shop έδωσε τη δυνατότητα και σε ακόμα έναν συνάδελφο να ενταχθεί στο δυναμικό της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να επενδύσουμε στην παρασκευή νέων οικιακών προϊόντων που συνδυάζουν μεγάλη καθαριστική ισχύ και οικολογικό χαρακτήρα, καθώς και επαγγελματικών για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και café-bar. Και όλα αυτά μέσα σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, με εντεινόμενη ανεργία και έλλειψη ρευστότητας.
Ευχαριστούμε όλες και όλους για τη στήριξη σας. Συνεχίζουμε!
Με αλληλεγγύη,
Οι εργαζόμενοι στη ΒΙΟ.ΜΕ.
  • Blogroll

  • Blog Archive