Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Πολλά θα μπορούσε να καταμαρτυρήσει κανείς στα σταλινικά καθεστώτα στυλ Β. Κορέας.
Το να φτάνεις όμως στο πάτο της κίτρινης προπαγάνδας μόνο οι Ευαγγελάτος και Σρόιτερ μπορούν να το κάνουν τόσο καλά:Από το «μίσος» του Ευαγγελάτου στην «ανατριχίλα» του Σρόιτερ, η γκάφα δεν έχει τέλος . Δειτε τα σχετικά βίντεο:...

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει στα social media η «ανεκδιήγητη» γκάφα του Νίκου Ευαγγελάτου την Πέμπτη στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», όπου προβλήθηκε ως αληθινό περιστατικό απόσπασμα από την ταινία «The Interview»- όπου φαινόταν ένα κοριτσάκι στη Βόρεια Κορέα να τραγουδά ένα...τραγούδι «μίσους», όπως παρουσιάστηκε για την καταστροφή των ΗΠΑ.
Ωστόσο, η γκάφα, για μάθημα κακής δημοσιογραφίας εξαπλώθηκε, καθώς απόσπασμα από το ίδιο βίντεο παίχτηκε με ανάλογα, «ανατριχιαστικά» σχόλια και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha από τον Αντώνη Σρόιτερ. Η πραγματικότητα, όμως, είναι η εξής: Το απόσπασμα δεν είναι πλάνο που διέρρευσε από την χώρα των Κιμ από κάποιον αποστάτη με το ίδιο κούρεμα, βάσει νόμου, τον οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν κυνηγά λυσσαλέα για να τον ρίξει στα πεινασμένα σκυλιά, που έχουν να φάνε από τότε που τους έριξε το θείο του, αλλά πρόκειται για κομμάτι της πασίγνωστης αμερικανικής κωμικής ταινίας The Interview.
  • Blogroll

  • Blog Archive